بلاگ, وبلاگ

دستور پخت کیک شکلاتی

 

طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک های شکلاتی خیلی زیادی وجود داره که طعم هاشون در جزئیات باهم خیلی متفاوتند ولی اکثرا مزه خوبی دارن و پر طرفدارن.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

  •    آرد ۲ پیمانه
  •    شکر ۲ پیمانه
  •    پودر کاکائو ۱ پیمانه
  •    بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  •    جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
  •    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  •    روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  •    ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  •    وانیل ۱ قاشق چای خوری
  •    شیر ۱ پیمانه
  •    آب جوش ۱ پیمانه
  •    پودر قهوه یک قاشق چایخوری
۱
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
۲
بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه
۳
بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .
۴
طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × 1 =