وبلاگ

دستور تهیه کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس کیک خیس یکی از انواع کیک های بسیار پر طرفدار است که به آن کیک گاتوشا نیز می گویند.این کیک دارای بافت نرمی است و هنگامی که در دهان میگذارید به سرعت آب میشوند. مواد لازم : ۱ و ½ پیمانه شکر ۱ و ½ پیمانه شیر ۱ و ½ پیمانه روغن مایع ۲ لیوان آرد ۳ عدد تخم مرغ ۸/۱ قاشق چایخوری وانیل ۴ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر توجه کنید که برای تهیه این کیک در فر باید فر را از قبل گرم کنید طرز تهیه : شیر،شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را با یک دیگر مخلوط و به خوبی با هم زن هم بزنید.یک لیوان از آن را کنار بگذارید برای مرحله بعد و سپس به سراغ آرد و بکینگ پودر بروید و سه بار الکشان کنید و به خلوط پودر کاکائو بیفزایید و مواد را به خوبی ترکیب کنید. سپس تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه و خوب هم بزنید تا در مواد حل شوند. قلب مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مایع کیک خود را در آن بریزید. مواد را برای ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر که از قبل گرم شده است قرار دهید پس از گذشت این مدت کیک را از فر بیرون بیاورید و مواد کنار گذاشته شده را بر روی کیک داغ بریزید و اجازه دهید تا به خورد کیک برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14 − 8 =