بلاگ, وبلاگ

کاب کیک

 

طرز تهیه کاب کیک یکی از انواع کیک های بسیار پر طرفدار است کاپ کیک به زمان خیلی کمتری از کیک برای پخت احتیاج داره.

مواد لازم

۴ نفر
  1. ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
  2. ۲ عدد تخم مرغ
  3. ۲/۳ پیمانه شکر
  4. ۱/۲ پیمانه روغن مایع
  5. ۱/۲ پیمانه شیر
  6. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  7. ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  8. ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل

مراحل

  1. برای شروع فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم بعد تخم مرغ و شکر رو داخل یه کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا مخلوطمون کشدار و سفید رنگ بشه

  2. حالا روغن و وانیل رو به مخلوطمون اضافه میکنیم و فقط کمی با مخلوط کن میزنیم تا با هم مخلوط بشن بعد شیر رو هم میریزم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. حالا مواد باقی مانده یعنی آرد، بیکینگ پودر

  3. نمک رو با هم الک میکنیم. مواد خشک رو طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرومی هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه. حالا مایه نهایی کیک حاضره دقت کنین تا از هم زدن زیاد خودداری کنین تا کاپ کیکاتون پوک و نرم بشه و داخل کپسول های کاپ کیک، که داخل قالب مافین گذاشتیم رو با مایه کیک پر میکنیم دقت کنین که ۲/۳ هر کپسول رو پر کنین

  4. قالب رو برای نزدیک به ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بذارین تا کاپ کیک ها خوب بپزن. کاپ کیک به زمان خیلی کمتری از کیک برای پخت احتیاج داره پس دقت کنید تا سفت نشوند. نوش جان?

     
     
     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 + 10 =